Workshops

Workshop Agenda

 

Wil jij naast de lessen bij Piek Studio eens iets anders proberen? Of ben je gewoon op zoek naar een leuke workshop om te volgen of misschien wel om cadeau te geven?

Hieronder vind je een overzicht van alle workshops die het komende half jaar staan gepland. Informatie over de kosten en hoe je je kunt opgeven vind je bij de workshop(s) van je keuze…

November

 

Vrijdag 2 november 

 

Yin Yogales onder begeleiding van live harpmuziek 

 

Tijd: 19:30 -21:30 uur

Kosten:  €25

 

Ben je toe aan een heerlijk avondje voor jezelf?

Wij bieden iets bijzonders aan: Een extra lange yin yoga les door Anneleyn en op harp begeleid door Arpalisa.

Bij de Yin yoga krijg je de tijd om de houdingen te voelen en contact te maken met je lichaam, je emoties, het moment. De warme klanken van de harp resoneren met alles wat er door je heen stroomt en verzachten waar nodig is.
Ervaren van de doorstroming en genieten van de muziek, dat is fijn ontspannen.

Opgeven kan via info@anneleynpieterse.com

December

 

Zondag 2 december en zondag 23 december

 

Restorative Yogales door Rosaline Melis 

 

Tijd: 10:30 -12:00 uur

Kosten:  €15 (of 2 lessen van je abonnement/strippenkaart)

 

Tijdens deze “try-out” les van Rosaline kun je je zondag heerlijk ontspannen beginnen met restorative yoga.

 

Restorative Yoga betekent letterlijk ‘herstellende yoga’ of ‘vernieuwende yoga’. En hiermee wordt bedoeld dat je met deze yoga het zelfherstellende vermogen van je lichaam aanspreekt. En dit kan hard nodig zijn na of in een periode van fysieke of geestelijke overbelasting. Je lichaam kan veel meer dan je denkt, alleen moet je het wel de rust en oefening geven die het nodig heeft.

 

Je houdt de houdingen lang aan zodat het lichaam alle tijd krijgt om zich volledig over te geven. Binnen de restorative yoga doe je eigenlijk alleen liggende houdingen, ondersteund door alles wat nodig is om die total overgave te bereiken.

 

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je graag meedoen? Boek je matje dan in de app of meld je aan voor deze les via info@piekstudio.nl!

 

Wanneer er voldoende belangstelling is, komt deze les in het nieuwe jaar misschien wel vast op het rooster!

Zondag 9 december

 

Acro Yoga Workshop 

 

Tijd: 13:00 -16:00 uur

Kosten:   €40 per koppel, €25 individueel

 

Deze superleuke, speelse workshop, gegeven door Mariken en Maxime, is bedoeld voor iedereen die kennis wil maken met de beginselen van de acro yoga, maar ook voor mensen die al eens eerder op de kop hebben gehangen op andermans voeten of handen en zoals wij “hooked” zijn!

Acro Yoga is (zoals de naam al doet vermoeden) een acrobatische vorm van yoga, waarbij je in twee- of drietallen werkt. De meeste houdingen worden gevormd voor een “base”, die op de grond staat of ligt en een “flyer” die op de voeten of handen van de base vliegt.

Acro yoga is veel meer dan alleen trucjes doen. Het draait om vertrouwen, om dragen en gedragen worden, om verbinden met elkaar op energetisch niveau. Op speelse manier word je geconfronteerd met je eigen grenzen, met durven of niet durven en met hoe je contact maakt met anderen.

 

Voor deze workshop heb je geen ervaring met acro yoga nodig, we passen de workshop aan aan de niveaus van de aanwezige deelnemers.

Je kunt je alleen of met een partner (vriend, vriendin, collega, buurvrouw, moeder, vader, broer, zus, etc) aanmelden.

Opgeven voor deze workshop kan via info@piekstudio.nl of gewoon in de app!

Januari

 

Woensdag 16 januari

 

Ouder – Kind Acro Yoga workshop

 

Tijd: 15:00 – 16:30 uur

Leeftijd: 7 – 11 jaar

Kosten: €25 per koppel

 

Tijdens deze workshop, die je samen met je kind doet, leer je op zeer speelse wijze met je kind leuke acrobatisch trucjes. En terwijl je dat doet, kom je erachter dat de manier waarop je met elkaar de houdingen doet, ook veel inzicht biedt in hoe je met elkaar verbindt en communiceert…

Het ene kind vindt het superleuk om van de ene in de andere houding te duiken, het andere kind vindt het juist spannend en heeft meer bevestiging nodig. Op welke manier dan ook, je zult op een manier met je kind verbinden die je misschien nog niet eerder had ontdekt.

Opgeven kan via info@piekstudio.nl of in de app!

Februari/Maart

 

Zaterdag 16 februari

Zaterdag 23 februari

Zaterdag  2 maart

 

Aerial Yoga workshop serie (3x)

 

Tijd: 10:30 – 12:00 uur

Kosten: €50 voor alle drie workshops (of €17,50 per workshop)

 

In deze serie van 3 workshops op achtereenvolgende zaterdagen gaan we op luchtavontuur. Heb je altijd al eens aerial yoga willen proberen, maar leek het je altijd te spannend? Neem dan deel aan deze serie workshops.

We beginnen helemaal bij het begin, zodat je langzaam gewend kunt raken aan het doek en het vertrouwen krijgt dat het doek je daadwerkelijk draagt.

Van daaruit bouwen we de oefeningen op naar de wat gevorderder houdingen.

 

Het werken met het aerial doek is fascinerend en veelzijdig. Het doek daagt je uit in balanshoudingen, helpt je in houdingen die je zonder het doek misschien niet zou kunnen doen, speelt een rol in het trainen van kracht in je spieren en draagt je in ontspanning.

 

De laatste zaterdag (2 maart) zal een restorative aerial workshop zijn. Dit zijn rustige houdingen waarbij het doek laag bij de grond hangt.

 

Je kunt je inschrijven voor alle drie workshops, maar ook apart voor elke workshop. Meld je wel tijdig aan, want er is maar een beperkt aantal doeken beschikbaar!

 

Aanmelden kan via info@piekstudio.nl of boek gewoon je doek via de app!