Docenten

De Piek Mix lessen en de Aerial Yoga lessen worden gegeven door Mariken, eigenaar bij Piek Studio. Meer info over haar kun je vinden onder het kopje “Over mij” .

Al sinds een hele tijd inmiddels hebben we het geluk dat ook andere docenten hun fijne lessen bij ons in de studio willen geven.

Hieronder stellen Anneleyn Pieterse, Vivian van de Hoef, Lise Robberegt, Rosa Winkel, Claire Whapham, Marleen Magdalena Bosch en Jozien Jager zich aan je voor!

Yin Yoga van Anneleyn

 

Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Anneleyn Pieterse en ik geef Yin Yoga lessen bij Piekstudio.

 

De verbinding die ik voel met yoga ontstond in mijn zoektocht naar een manier van bewegen die lichaam en geest prikkelt. Ik zocht eigenlijk vanuit gezondheidsklachten naar een rustige diepgaande manier van bewegen. Zo kwam ik uit bij yoga.

 

Na jaren yogalessen te hebben gevolgd, startte ik met het lesgeven in PowerYoga en Bodybalance. Sinds mei 2017 kan ik Yin Yoga aan mijn lijstje toevoegen. Vooral Yin Yoga heeft mij erg geholpen om rustiger te worden in het drukke en dynamische leven. En als bonus werden mijn klachten steeds minder! Dit wil natuurlijk graag delen met anderen en daarom word ik zo blij van het lesgeven.

 

Naast yogalessen geven, ben ik ook nog kunstenares. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje op www.anneleynpieterse.com!

Yoga Flow van Vivian

 

Hallo, ik ben Vivian van de Hoef. Ik beoefen al meer dan 20 jaar yoga. Mijn eerste intensieve yoga retraite was bij het Sivananda Yoga Instituut in Kerala, India. Drie jaar later ben ik naar Amerika vertrokken voor de Teacher Training aan het Kripalu Centre for Yoga & Health. In Amsterdam volgde ik mijn belangrijkste lessen bij Teresa Caldas, die ondertussen haar eigen yogastijl heeft ontwikkeld, samen met Orit Sen Gupta uit Italie: Vijnana Yoga.

 

Vanuit alle workshops en lessen die ik verder nog heb gevolgd, onder andere in Ashtanga Yoga, heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld. En ben ik naast mijn werk als coach persoonlijke ontwikkeling bij leiderschapsinstituut de Baak voorzichtig begonnen met lesgeven.

 

Acht jaar geleden, toen ik in Zutphen kwam wonen, ben ik bij Achmea/Fitland begonnen met het geven van Pilates en Yoga lessen. Ik werk nog steeds drie dagen per week als coach persoonlijke ontwikkeling en geef yoga bij Fitland. Verder ben ik aan het experimenteren met DansYoga. En nu dus op woensdag: yoga bij Piek Studio! 🙂

 

Wat kun je verwachten in de les?

De les begint altijd met de aandacht naar binnen te richten. Dat kan bijvoorbeeld met ademoefeningen en een korte meditatie. Daarna doen we asana’s (houdingen) en we eindigen de les altijd met een ontspanning.

 

Nieuwsgierig geworden naar mijn lessen? Boek snel je mat in de app of stuur een mailtje voor een proefles!

Piek Mix, Zachte Mix en Shake & Stretch met Lise

 

Mijn naam is Lise Robberegt (1991). De eerste 20 jaar van mijn leven was ik de ‘hork’, ik was niet lenig, vermeed sport en was niet in contact met mijn lijf. Tot ik ging stijldansen was ik er echt van overtuigt dat sporten & actieve dingen doen gewoon simpelweg niet voor mij weggelegd waren. Ik had veel spanning- en angstklachten, was vrij fors en had veel last van stress.

 

Toen ik er, middels stijldansen, achter kwam dat ik wél aardig kon dansen ging er een wereld voor mij open. Zumba kwam op mijn pad en in 2014 begon ik als Zumba instructeur te werken naast mijn studie Logopedie. Zumba gaf vertrouwen en ruimte waardoor ik in 2017 Bodybalance instructeur (combinatie van Tai Chi, Yoga en Pilates) werd! Dit was een enorme overwinning.

 

In 2019 ben ik les gaan geven bij Piekstudio. In 2020 deed ik een Vinyasa/Hatha yoga-opleiding bij Vidya Heisel (Frog Lotus Yoga @ Suryalila in Andalusië) welke mij het vertrouwen en de inspiratie heeft gegeven voor mijn lessen vandaag de dag.

 

Het heeft mij echt doen beseffen hoe fijn het is om je vrij te voelen in je lichaam en geest.

 

Naast mijn werk voor Piek Studio werk ik als zelfstandig ondernemer en heb ik een praktijk voor adem-, stem- en lichaamswerk. Ik coach en begeleid bij hulpvragen op het gebied van lichamelijke & geestelijke ontspanning, ademruimte en help de stem vrijer te maken. Kijk gerust eens op mijn website voor meer informatie www.gewoonlise.nl

 

Graag zie ik je op de mat bij één van mijn PiekMix lessen, de Zachte Mix (combi Yin/Yang yoga) en/of de Shake&Stretch (combi Zumba/Yoga) lessen!

Mind & Soul van Rosa

 

Mijn naam is Rosa en ik begeleid mensen bij belangrijke transities in hun leven waarbij ik de
nadruk leg op het vinden van eigen innerlijke wijsheid.

Door mijn intuitive coaching methodiek help ik je naar diepere lagen en lukt het duurzame resultaten te behalen.

Overige geleerde methodieken als NLP, mindfulness, breathwork, mediumship en healing worden ingezet waar
nodig.

 

Wil je meer weten over Rosa? Neem dan eens een kijkje op haar website: www.rosasari.com

Yoga Flow for All van Claire

Yin Yoga van Marleen

 

Mijn naam is Marleen Magdalena Bosch en ik geef Yin Yoga lessen bij Piek. Yin yoga is voor mij een héérlijke manier om te vertragen, diep in je lichaam af te dalen, te verstillen, te ademen en te voelen. Om ruimte te creëren, te versterken en te versoepelen in de diepere lagen van je lichaam. Zodat de levensenergie vrijer door kan gaan stromen.

Tijdens de les begeleid ik je door de houdingen (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) aan de hand van een thema. Waarbij onderstaande uitspraak van Bernie Clarck een hele essentiële richting aangeeft…

“Don’t use your body to get into a pose. Use the pose to get into your body.” – Bernie Clarck –

Waar meer yang-georiënteerde yoga vormen de nadruk leggen op hoe je de houding precies en correct uitvoert, gaat Yin Yoga over de aandachtsgebieden in je lichaam en geest die je wilt voelen. Daar pas je de uitvoering van de houding op aan. Want ieder lichaam is uniek, zowel wat betreft flexibiliteit, als wat betreft bouw.

Behalve Yin Yoga, geef ik in mijn eigen praktijk Ruimte voor Zijn (www.ruimtevoorzijn.nl) opstellingen en massages & ceremonies voor vrouwen, gericht op het bekkengebied, het thuiskomen bij jezelf en het leven van je eigen wijsheid!

Yin Yoga op zondag van Jozien 

 

Mijn naam is Jozien Jager. Mijn passie voor het lesgeven in yin yoga is ontstaan vanuit mijn wens om de voordelen van Yoga (en dat zijn er nogal wat!) te delen met zoveel mogelijk mensen.

 

Ik heb de opleiding tot dansdocente gevolgd aan de Hogeschool der Kunsten in Amsterdam. Na mijn opleiding heb ik gedanst in musicals en televisieproducties bij Joop van den Ende Theaterproducties.
Toen ik op zoek ging naar een manier om evenwichtiger in het leven te staan en meer rust en geluk in mijzelf te vinden, kwam ik na een lange zoektocht terecht bij de Power Yoga. Bij Power Yoga werk je aan een kalme geest in een sterk lichaam. Enthousiast over deze vorm van Yoga, volgde ik de docentenopleiding bij het Dasra Center in Montfoort.

 

In 2018 heb ik de opleiding Yin Yoga gevolgd bij AALO in Woerden en sindsdien geef ik op verschillende plekken yin yoga lessen.