Docenten

De Piek Mix lessen en de Aerial Yoga lessen worden gegeven door Mariken, eigenaar bij Piek Studio. Meer info over haar kun je vinden onder het kopje “Wie zijn wij?” Sinds een tijdje hebben we het geluk dat ook andere docenten hun fijne lessen bij ons in de studio willen geven.

Hieronder stellen Anneleyn Pieterse, Vivian van de Hoef, Lise Robberegt, Rosa Winkel en Claire Whapham zich aan je voor!

Yin Yoga van Anneleyn

 

Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Anneleyn Pieterse en ik geef Yin Yoga lessen bij Piekstudio.

 

De verbinding die ik voel met yoga ontstond in mijn zoektocht naar een manier van bewegen die lichaam en geest prikkelt. Ik zocht eigenlijk vanuit gezondheidsklachten naar een rustige diepgaande manier van bewegen. Zo kwam ik uit bij yoga.

 

Na jaren yogalessen te hebben gevolgd, startte ik met het lesgeven in PowerYoga en Bodybalance. Sinds mei 2017 kan ik Yin Yoga aan mijn lijstje toevoegen. Vooral Yin Yoga heeft mij erg geholpen om rustiger te worden in het drukke en dynamische leven. En als bonus werden mijn klachten steeds minder! Dit wil natuurlijk graag delen met anderen en daarom word ik zo blij van het lesgeven.

 

Naast yogalessen geven, ben ik ook nog kunstenares. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje op www.anneleynpieterse.com!

Yoga Flow van Vivian

 

Hallo, ik ben Vivian van de Hoef (1971). Ik beoefen al 20 jaar yoga. Mijn eerste intensieve yoga retraite was bij het Sivananda Yoga Instituut in Kerala, India. Drie jaar later ben ik naar Amerika vertrokken voor de Teacher Training aan het Kripalu Centre for Yoga & Health. In Amsterdam volgde ik mijn belangrijkste lessen bij Teresa Caldas, die ondertussen haar eigen yogastijl heeft ontwikkeld, samen met Orit Sen Gupta uit Italie: Vijnana Yoga.

 

Vanuit alle workshops en lessen die ik verder nog heb gevolgd, onder andere in Ashtanga Yoga, heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld. En ben ik naast mijn werk als coach persoonlijke ontwikkeling bij leiderschapsinstituut de Baak voorzichtig begonnen met lesgeven.

 

Acht jaar geleden, toen ik in Zutphen kwam wonen, ben ik bij Achmea/Fitland begonnen met het geven van Pilates en Yoga lessen. Ik werk nog steeds drie dagen per week als coach persoonlijke ontwikkeling en geef yoga bij Fitland. Verder ben ik aan het experimenteren met DansYoga. En nu dus op woensdag: yoga bij Piek Studio! 🙂

 

Wat kun je verwachten in de les?

De les begint altijd met de aandacht naar binnen te richten. Dat kan bijvoorbeeld met ademoefeningen en een korte meditatie. Daarna doen we asana’s (houdingen) en we eindigen de les altijd met een ontspanning.

 

Nieuwsgierig geworden naar mijn lessen? Boek snel je mat in de app of stuur een mailtje voor een proefles!

Piek Mix op donderdag met Lise

 

De woensdagavond Piek Mixles wordt  gegeven door Lise Robberegt. Lise geeft al wat jaartjes Body Balance lessen bij de sportschool en wilde graag haar vleugels hierin wat verder uitslaan.

Lise is logopediste en zangdocent in haar eigen praktijk GewoonLise. De kennis en oefeningen die ze gebruikt in haar dagelijkse werkzaamheden gooit ze zo af en toe ook door haar pittige, speelse en actieve stijl van lesgeven in de mixles bij Piek Studio.

 

Kortom een hele fijne toevoeging aan het team! Wil je het eens ervaren? Boek dan gauw je matje op de donderdag om 19:45 uur… 🙂

Mind & Soul van Rosa

 

Mijn naam is Rosa en ik begeleid mensen bij belangrijke transities in hun leven waarbij ik de
nadruk leg op het vinden van eigen innerlijke wijsheid.

Door mijn intuitive coaching methodiek help ik je naar diepere lagen en lukt het duurzame resultaten te behalen.

Overige geleerde methodieken als NLP, mindfulness, breathwork, mediumship en healing worden ingezet waar
nodig.

 

Wil je meer weten over Rosa? Neem dan eens een kijkje op haar website: www.rosasari.com

Yoga Flow for All van Claire