Thaise yoga massage

Nieuw bij Piek Studio!

Vanaf februari 2017 kun je in de heerlijk warme, rustgevende ruimte van Piek Studio ook komen genieten van een Thaise yoga massage. Laat je lichaam herstellen of ontspannen onder de kundige handen (en voeten… :-)) van een ervaren fysiotherapeute, uitgebreid bijgeschoold in de oude massage technieken! Ik ben superblij met de nieuwe samenwerking met…

Even voorstellen…

 

Mijn naam is Iris de la Rive Box. Ik ben ervaren fysiotherapeut, dry needling therapeut en getraind in diverse stromingen binnen de yoga massage. Mijn laatste training was op therapeutisch niveau. Daarmee ben ik aangesloten bij de Thai Healing Alliance.

 

Vanaf februari 2017 geef ik (als zelfstandige) Thaise yoga massages en therapeutische massages bij Piek Studio. De massage die ik aanbied is een 90 minuten durende herstellende of ontspannende massage waarbij het gehele lichaam aan bod komt.

 

Plan ruim 2 uur voor de gehele sessie in. Voorafgaand doen we een intakegesprek. Na afloop deel ik graag mijn bevindingen en geef je, als je dat wilt, adviezen.

Een massage van Iris zul je niet snel vergeten. Ik ben nog nooit zo ontspannen geweest als tijdens en na de Thaise massage van Iris. De techniek is grondig en daardoor mooi, warm, intensief én effectief. Elk lichaamsdeel krijgt evenveel aandacht. Daardoor word je zelf bewust van hoe belangrijk elk van die lichaamsdelen zijn. De manier waarop Iris de massage geeft draagt daar enorm aan bij. De techniek vraagt namelijk een bepaalde verbondenheid met elkaar, dat lukt Iris heel erg goed. Ergens ben ik nieuwsgierig hoe anderen een Thaise massage zouden geven, maar ik geloof oprecht dat het teleurstellend zou zijn in vergelijking met de ontspanning die Iris teweeg kan brengen. - Nadja

Over Thaise yoga massage

 

De eeuwenoude methode die vandaag de dag bekend is als Thaise (yoga) massage vindt zijn oorsprong in India bij niemand minder dan de persoonlijke arts van Siddhārtha Gautama Buddha.  Zijn naam was dr. Jivaka Kumarabhacca. De ancient yoga massage die ik geef is gebaseerd op zijn geschriften en heeft veel raakvlakken en overeenkomsten met acupressuur, shiatsu, yoga en moderne westerse bewegingsleer.

 

Ancient yoga massage verklaart klachten (fysiek en/of mentaal) als een disbalans in het lichaam aan de hand van de grotere meridianen, ook wel energie lijnen of Nadi’s genoemd zoals beschreven in de yogaleer.

 

De therapie herstelt de balans en kan zowel preventief als herstellend worden ingezet voor een gezonde geest en een gezond en krachtig lichaam.

 

 

Tarieven

  • Gehele lichaamsmassage 1,5 uur – € 90
  • Drie therapeutische massages 1,5 uur in drie dagen – € 200
  • Therapeutische sessie 2 uur – eerste massage € 90, vervolg massages € 65

 

 

Hoe kun je een massage bij mij boeken?

Vraag je je af of ik je kan helpen bij een specifieke klacht, wil je meer informatie of wil je een afspraak maken:

 

Mobiel: +31 6 295 657 87

Email: irisdelarivebox@gmail.com