Piek Studio opent in oktober 2016!

Aerial Yoga bij Piek Studio

Piek Studio opent in oktober 2016!

Open Huis Piek Studio op zaterdag 24 september!

 

Hoewel de opening nog niet gepland is, gebeurt er van alles! We gaan als een speer: de muren zijn gestuct, we hebben een prachtige vloer gelegd, het plafond is geschilderd, er hangt al een infrarood paneel (en dat doet het ook nog! :-)). Kortom, het wordt fantastisch!

Bij deze nodig ik jullie uit om te komen kijken hoe fantastisch. En wel op zaterdag 24 september van 14:00 uur tot 16:00! Kom onder het genot van een kopje koffie of thee kijken, voelen, proeven en kennismaken met mij en met de ruimte, zodat je vast een idee krijgt van hoe het eruit komt te zien!

Waarom is de opening dan nog niet gepland? Nou, dat komt vooral omdat we moe raken….

Aandacht

Lichamelijk moe van de fysieke inspanning, mentaal moe van het plannen, doordenken, regelen. De laatste weken hebben veel van ons gevraagd, ook als gezin. Omdat we (bijna) alles zelf doen, maken we lange dagen, gaan ’s avonds vaak tot tien uur door. Tussendoor proberen we ook nog aandacht op te brengen voor onze kindjes. Dit lukt eigenlijk steeds minder goed.

marikenonderhetstof_klein

Ik merk dat onze kinderen aandacht tekort komen, terwijl ze dit na een verhuizing en het opnieuw aarden op een onbekende plek, juist zo hard nodig hebben. Mijn lichaam heeft ook meer aandacht nodig, zeker als ik straks vol overtuiging (want iets anders kan ik niet :-)) weer les mag geven.

Afwerken van de details

De verbouwing vordert geweldig, we zijn in het laatste stadium van afwerken en het wordt echt prachtig! En daarom willen we het ook niet afraffelen. We willen tijd en energie kunnen steken in het mooi, liefdevol en aandachtig afwerken van de details. We willen weer kunnen genieten van het proces, in plaats van koortsachtig door te werken om een zelfopgelegde deadline te halen.

Ergens in het beginstadium had ik in mijn hoofd dat begin september haalbaar moest zijn. Dit werd al gauw half september, toen eind september en daarna begin oktober. Maar we hebben nog iets meer tijd nodig dan ik tot nu toe had gepland. Dit komt niet doordat we de hoeveelheid werk verkeerd hadden ingeschat, meer door de hoeveelheid tijd die al deze dingen vragen.

 

Geplande startdatum…

Dit alles betekent dat de studio dus ook pas een paar weken later opengaat. Ergens in oktober gaan we beginnen met de lessen. Hou deze website of mijn facebookpagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen. Dan weet je zeker dat je niets mist!

En je kunt je natuurlijk ook alvast aanmelden voor een proefles via de website! Ik zie jullie graag in oktober op de mat!