En toen was het af!

En toen was het af!

Alles geinstalleerd, gemonteerd, aangesloten, gekit, geschilderd en ingericht! Het is bijna niet te geloven, maar het is af!

Trots!

En het is echt prachtig geworden… Als ik door de zaal loop en rondkijk, of op het bankje voor het raam zit en de ruimte inkijk, kan ik niet anders dan genieten van wat ik zie. En het feit dat we, op een paar dingen na, álles zelf hebben gedaan, voegt hier alleen maar aan toe. Elk hoekje, elk kozijn, elke muur, elke tegel, elke plank in de vloer, we hebben het er zelf in gelegd, getimmerd, geplakt, geschilderd. En we zijn ook niet een beetje trots….

Want wat een weg is het geweest! Met up en downs, waarvan de ergste down wel was die val van de keldertrap (letterlijk :-)). Maar ergens was die ook wel nodig, want vanaf dat moment ben ik wel weer gaan genieten van de weg.

De eerste les

En dan morgen is het zover: de eerste les in mijn mooie nieuwe studio! Want na al dat klussen zou je haast vergeten dat het daar natuurlijk om gaat. Spannend vind ik het, maar ik heb er vooral ook zoveel zin in.

Naarmate ik langer geen les meer heb gegeven en door alle drukte er ook niet aan toe kwam om zelf op het matje te gaan liggen, besef ik alleen maar wat deze manier van bewegen voor mijn lichaam betekent! Het is niet alleen dat ik me leniger, fitter en sterker voel, geen last heb van mijn rug of misschien een kilootje lichter ben. Het trainen van je lichaam in combinatie met het trainen van je mindset (want dat is eigenlijk wat we doen in de les), is zoveel meer dan dat. Het gevoel van op eigen benen kunnen en durven staan, beslissingen durven nemen vol overtuiging, geloven in je eigen kunnen, je sterk voelen in dat wat je écht wilt… Allemaal dingen die je stiekem meeneemt als je elke week lekker op dat matje komt liggen!

 

Daarom nodig ik jullie uit om een proefles te komen volgen (en eigenlijk het liefst ook wel twee…), zodat je zelf kunt ervaren wat pilates voor jou doet! De eerste proefles is gratis! En als openingsaanbieding kun je nu een maand lang onbeperkt lessen komen volgen voor maar 25 euro!

Zie ik je gauw?